Officiële Seiko Boutique
Gratis verzending
2 jaar garantie
Gratis retourneren

    

Prospex, Astron, Presage en 5 Sports bundelen hun krachten in het kader van 140 jaar Seiko.

      

SSH093, SPB213, SPB223, SRPG47

    

Kintaro Hattori was pas 21 jaar oud toen hij in 1881 met zijn bedrijf begon. Tijdens de 50 jaar dat hij het bedrijf aanstuurde werd Seiko de belangrijkste horlogemanufactuur in Japan, met eigen ontwerp- en productiefaciliteiten. Het succes was het directe gevolg van Kintaro's heldere visie: 'Always one step ahead of the rest'. En die woorden resoneren en inspireren nog steeds binnen het bedrijf. Gedurende dit jubileumjaar zal Seiko een aantal horlogeseries introduceren die, in de geest van Kintaro's woorden, de 140ste verjaardag van Seiko een extra dimensie geven. Zoals deze serie van vier Limited Edition horloges, die tezamen - van automaat tot GPS Solar -een compleet beeld geven van Seiko's expertise op het gebied van horlogemaken.

Van Prospex tot Astron GPS Solar. Een breed spectrum van horlogemaken op het hoogste niveau.

De vier horloges in deze 140th Anniversary serie hebben allemaal dezelfde blauwe en zilverwitte kleurstelling. Maar ze hebben allemaal hun eigen karakter qua ontwerp en technologie. De Astron GPS Solar vertegenwoordigt het toppunt van hoogtechnologische elektronische uurwerken; terwijl het 6R64 GMT-automaatkaliber een traditioneel uurwerken op zijn best is. De serie verwijst ook naar Seiko's lange traditie op het gebied van sporthorloges. Het Prospex horloge is een moderne herinterpretatie van Seiko's allereerste duikershorloge uit 1965. Terwijl de Seiko 5 Sports creatie symbool staat voor de buitengewone waardering die liefhebbers van sporthorloges al meer dan een halve eeuw koesteren voor deze serie. Alle vier de horloges zijn vanaf mei 2021 verkrijgbaar bij de Seiko Boutiques en geselecteerde retailers wereldwijd.

       

Prospex

     

Een moderne herinterpretatie van Seiko's allereerste duikershorloge uit 1965. De brede wijzers en de royaal op wijzers en index aangebrachte Lumibrite zorgen voor een uitstekende afleesbaarheid, terwijl de geschroefde kroon en het geschroefde achterdeksel garant staan voor 200 meter WR. De ergonomische vormgeving van kast en band zorgt ervoor dat de het horloge comfortabel op de pols rust. De gelimiteerde oplage is 6.000 exemplaren.

    
Prospex Diver's Moderne Herinterpretatie: SPB213

Kaliber 6R35
Automaat
Tikgetal: 21,600 trillingen per uur (6 beats per seconde)
Gangreserve: 70 uur
Jewels: 24

Specificaties
Stainless steel kast en bracelet met super-hard coating
Gebogen saffierglas met anti-reflectie coating
Schroefdeksel. Schroefkroon
200m WR Duiker
Magnetische resistentie 4,800 A/m
Diameter: 40.5 mm, Dikte: 13.2 mm
Vouwsluiting met drukker, veiligheidsklepje en verlengstuk
Limited Edition: 6.000 stuks wereldwijd
Adviesverkoopprijs: € 1.250,-

    

Presage

    

Kast en armband van de Presage Sharp Edged Series zijn opgebouwd uit platte oppervlakken met scherpe hoeken, waardoor het horloge vanuit elke hoek een schitterende indruk maakt. Kast en band zijn voorzien van een superharde coating die beschermt tegen krassen en voor optimaal glansbehoud zorgt. De wijzerplaat heeft een Asanoha- of hennepbladpatroon dat al meer dan duizend jaar wordt gebruikt in Japanse stoffen, kunstuitingen en architectuur. De rijke textuur van het geometrische patroon op de wijzerplaat creëert een oneindige verscheidenheid aan tinten als het licht er onder verschillende hoeken overheen beweegt. Het horloge wordt aangedreven door het GMT-automaatkaliber 6R64. De gelimiteerde oplage is 3.500 exemplaren.

 

 

 

Presage Sharp Edged Series: SPB223J1

Kaliber 6R64 Tikgetal: 28,800 trillingen per uur (8 beats per seconde)
Gangreserve: 45 uur
Jewels: 29

Specificaties
Stainless steel kast en bracelet met super-hard coating
Saffierglas met anti-reflectie coating
Doorzichtige schroefdeksel
Diameter: 42.4 mm, Dikte: 13.7 mm
100m WR
Magnetische resistentie 4,800 A/m
Vouwsluiting met drukker
Limited Edition: 3.500 stuks wereldwijd
Adviesverkoopprijs: € 1.450,-

    

Astron

De kast van deze Astron GPS Solar-creatie heeft hetzelfde gebogen silhouet en dezelfde brede bandbevestiging als het originele Quartz Astron-horloge uit 1969 ('s werelds eerste quartz polshorloge dat nog steeds als één van Seiko's meest gevierde technologische prestaties geldt). De techniek is helemaal up-to-date met het GPS Solar Dual-Time 5X53 kaliber, dat zich overal* ter wereld automatisch instelt op de exacte lokale tijd. Waarbij het horloge volledig draait op de kracht van het licht. Het biedt een scala aan geavanceerde functies, waaronder een supersnelle aanpassing van de tijdzone en een 'Time Transfer' functie. De wijzerplaat heeft een pure lichtzilveren kleur met blauwe accenten; de bezel is van blauw keramiek. De gelimiteerde oplage is 1.400 exemplaren.

* Bij onvoorziene wijzigingen in de regio / tijdzone / DST, kan handmatige selectie vereist zijn.

     

Astron GPS Solar Dual-Time 5X53: SSH093

Kaliber 5X53 GPS gestuurde tijd- en tijdzone zone aanpassing
Dual-Time met AM/PM indicator
Perpetual calendar tot het jaar 2100
Automatische aanpassing naar zomertijd en wintertijd
High speed time zone adjustment
Time transfer functie
GPS Ontvangst indicator
Wereldtijden functie (39 tijdzones)
Power save functie
Accuraatheid: +/- 15 seconden per maand (zonder een GPS-signaal te ontvangen en bij temperaturen tussen 5 ° C en 35 ° C)

Specificaties
Stainless steel kast en bracelet met super-hard coating
Bezel van keramiek
Dual-curved saffierglas met super-clear coating
100m WR
Magnetische resistentie 4,800 A/m
Diameter: 42.7 mm, Dikte: 13.3 mm
Eenvoudig verstelbare vouwsluiting met drukker
Limited Edition: 1.400 stuks wereldwijd
Adviesverkoopprijs: € 2.300,-

     

Seiko 5 Sports

   

De karakteristieke kast herbergt een wijzerplaat die, voor het eerst in de geschiedenis van Seiko 5 Sports, in het wit is uitgevoerd. Met de oogstrelende combinatie van witte wijzerplaat, blauwe lunette en blauw omkaderde wijzers vraagt het horloge erom de hele zomer gedragen te worden. Seiko's gelauwerde 4R36 automaatkaliber levert de betrouwbaarheid waar de 5 Sports serie altijd om wordt geroemd. De gelimiteerde oplage is 11.000.

 

 

Seiko 5 Sports: SRPG47

Kaliber 4R36 Tikgetal: 21,600 trillingen per uur (6 beats per seconde)
Gangreserve: 41 uur
Jewels: 24

Specificaties
Stainless steel kast en bracelet met vouwsluiting met veiligheidsklepje en drukker
Hardlex glas
Doorzichtige schroefdeksel
Diameter: 42.5 mm, Dikte: 13.4 mm
100m WR
Magnetische resistentie 4,800 A/m
Limited Edition: 11.000 stuks wereldwijd
Adviesverkoopprijs: € 299,-

     

WAAR TE KOOP?

U kunt via de onderstaande zoekfunctie bekijken waar deze gelimiteerde horloges te koop zijn. Voor actuele voorraadinformatie raden we u aan om contact op te nemen met een van de getoonde Seiko dealers.

      

Zoek uw Seiko dealer. Vul een postcode of plaats in