Astron Novak Djokovic Limited Edition: SSE174J1

 

 

Astron Novak Djokovic Limited Edition, model SSE174J1

Het topmodel van de Executive sports series is een hommage aan de eigenschappen van toptennisser en mondiaal Seiko-ambassadeur Novak Djokovic: kracht, precisie, passie en stijlvolle sportiviteit. Het maakt deze Limited Edition bij uitstek een must-have voor avontuurlijk ingestelde wereldreizigers.

Het kenmerkende scoresysteem in het tennis - Love, 15, 30 en 40 - is op subtiele wijze verwerkt in de minutenmarkeringen. De ster boven de 8-uurs markering is een eerbetoon aan het feit dat Novak Djokovic één van de slechts acht spelers is die ooit een Career Grand Slam wisten te behalen. Daarom zijn ook de UTC codes van de Grand Slam-steden - Melbourne, Parijs, Londen, New York - geaccentueerd op de bezel van saffierglas. Om de duurzaamheid van het horloge te waarborgen, zijn kast en band afgewerkt met Seiko’s unieke, krasbestendige super-hard black coating. De coating geeft de Astron Novak Djokovic Limited Edition een indrukwekkende ‘jet-black’ kleur die niet kan vervagen. Er worden 1500 exemplaren vervaardigd en het horloge is vanaf september 2018 te koop via geselecteerde Seiko dealers wereldwijd.

 

Seiko’s mondiale ambassadeur Novak Djokovic.

- Water Resistance: Als eerste Astron collectie biedt de Executive sports series in alle modellen een WR van 200m.
- Afleesbaarheid: Bredere wijzers en indexeringen bekleed met de hoogste graad van LumiBrite zorgen voor een sterk verbeterde afleesbaarheid. Ook de UTC-codes op de bezel van saffierglas zijn voorzien van LumiBrite. Dit zorgt ervoor dat het horloge - tot uren nadat de lichten zijn gedimd - goed afleesbaar blijft.
- Draagbaarheid: Een grote of kleine pols, de Executive sports series biedt optimaal draagcomfort. De ‘extra-strength’ band voegt zich probleemloos naar iedere pols en de nieuw ontwikkelde gesp zorgt voor zowel meer comfort als een gestroomlijnde uitstraling.
- Duurzaamheid: Om te garanderen dat de Executive sports series elke activiteit kan weerstaan, hebben alle modellen een lichtgewicht titanium kast en een nieuwe kroonbeschermer die het horloge optimaal beschermen tegen schokken van buitenaf.

SSE174J1 € 2.700,-


Specificaties

·  Titanium kast met super-hard coating
·  Bezel van saffierglas
·  Saffierglas met super-clear coating
·  200m WR
·  Magnetische resistentie: 4,800 A/m
·  Diameter: 46,7 mm
·  Kastdikte: 14,5 mm
·  Siliconen band
·  Veiligheidsluiting met drukknopontgrendeling

·  Limited Edition: 1500 stuks wereldwijd.