Astron Executive Sports series

 

 

De nieuwe Astron GPS Solar Executive sports series, model SSE167J1

Seiko introduceert de Astron Executive sports series. Een dynamisch horloge dat overal op zijn plek is: op het werk én off-duty... De Executive sports series biedt alle functies van Seiko’s unieke GPS Solar technologie, maar met een niveau van duurzaamheid, afleesbaarheid en waterbestendigheid dat past bij de activiteiten van de off-duty professional. De marktintroductie vindt plaats in juni 2018.

Een ‘Executive-stijl’ die overal op is voorbereid.

De Executive sports series heeft meer te bieden dan een nieuwe, dynamische uitstraling alleen. Dit GPS Solar horloge is een statement voor mensen die van duurzaamheid en precisie met het juiste vleugje stijl houden. Net als alle andere Astron modellen maakt de Executive sports series automatisch verbinding met het wereldwijde GPS netwerk om dan, na een druk op de knop, de juiste lokale tijd* met een maximale afwijking van 1/100.000ste van een seconde weer te geven. Waar ook ter wereld. En iedere Astron GPS Solar draait volledig op de energie van het licht! De Executive sports serie is uitgerust met het geweldige 8X53 kaliber, waardoor het horloge ook is voorzien van een Dual-Time subdial met AM/PM indicator.

*Indien er wijzigingen komen in de wereldtijdzones, kan het nodig zijn om de tijdzone selectie handmatig te doen.

SSE167J1 & SSE169J1

De Executive sports series wordt uitgebracht in twee verschillende varianten, waarbij alle modellen dezelfde schitterende bezel van saffierglas zullen hebben als de in 2017 gelanceerde Executive series. Alle modellen delen een uitgebreide reeks van functies op vier essentiële gebieden:

- Water Resistance: Als eerste Astron collectie biedt de Executive sports series in alle modellen een WR van 200m.
- Afleesbaarheid: Bredere wijzers en indexeringen bekleed met de hoogste graad van LumiBrite zorgen voor een sterk verbeterde afleesbaarheid. Ook de UTC-codes op de bezel van saffierglas zijn voorzien van LumiBrite. Dit zorgt ervoor dat het horloge - tot uren nadat de lichten zijn gedimd - goed afleesbaar blijft.
- Draagbaarheid: Een grote of kleine pols, de Executive sports series biedt optimaal draagcomfort. De ‘extra-strength’ band voegt zich probleemloos naar iedere pols en de nieuw ontwikkelde gesp zorgt voor zowel meer comfort als een gestroomlijnde uitstraling.
- Duurzaamheid: Om te garanderen dat de Executive sports series elke activiteit kan weerstaan, hebben alle modellen een lichtgewicht titanium kast en een nieuwe kroonbeschermer die het horloge optimaal beschermen tegen schokken van buitenaf.

Om ervoor te zorgen dat een Executive sports series ook na een druk weekend in onberispelijke staat aan de nieuwe werkweek kan beginnen, zijn de horloges afgewerkt met een superharde, krasbestendige coating. Waarbij de onmiskenbare ‘touch of style’ van de horloges wordt benadrukt door de spiegelgladde, hoogglanzende afwerking met Zaratsu polishing.

 

Seiko Astron GPS Solar Executive sports series: Kaliber 8X53

 

SSE167J1 € 2.550,-

Specificaties

· Titanium kast met super-hard coating
·  Bezel van saffierglas
·  Saffierglas met super-clear coating
·  200m WR
·  Magnetische resistentie: 4,800 A/m
·  Diameter: 46,7 mm
·  Kastdikte: 14,5 mm
·  Siliconen band
·  Veiligheidsluiting met drukknopontgrendeling

SSE169J1 € 2.500,-