SSE149J1

NIET OP VOORRAAD

FEATURES

TECHNOLOGIE & DESIGN

TECHNOLOGIE

BIG-DATE

Het Seiko Astron 8X42 kaliber is voorzien van een groot tweeledig datum venster. Deze is voorzien van een slimme Perpetual Calendar; en geeft tot het jaar 2100 elke dag de juiste datum weer.

TECHNOLOGIE

GPS SOLAR

Eén van de geheimen van Astron GPS Solar is energiemanangement. Het vergt een aanzienlijke hoeveelheid energie om via een GPS-module contact te maken met satellieten die op 20.000 km boven het aardoppervlak staan. Seiko ontwikkelde een GPS-module die extreem weinig energie verbruikt: slechts 20% van de hoeveelheid energie die gewone GPS-modules nodig hebben. Waardoor een Astron GPS Solar optimaal kan functioneren op de door het licht afgegeven energie. Een ander Astron-geheim is de speciaal ontworpen ontvangstantenne in de vorm van een ring. Deze unieke antenne ligt pal onder de van keramiek gemaakte ring om de wijzerplaat. Deze bijzondere combinatie zorgt voor optimale signaalontvangst.

DESIGN

OPTIMAAL DRAAGCOMFORT

Een Astron GPS Solar is qua ontwerp verfijnd en slank. Het is een perfect afgewerkt horloge, gemaakt volgens de hoogst mogelijke standaard. In staal of titanium, het profiel van het horloge is precies voldoende gebogen om de kast optimaal en comfortabel op de pols te laten rusten. Seiko Astron horloges worden met de hand gepolijst met Seiko's unieke Zaratsu techniek. De Seiko Astron horloges zijn voorzien van saffierglas dat bewerkt is met een speciale coating om onder iedere kijkhoek en in alle lichtomstandigheden perfect zichtbaar te zijn. Waarbij 99% van alle reflecties wordt geëlimineerd.

DESIGN

ULTRA-BESCHERMENDE COATING

Het Astron GPS Solar horloge wordt beschermd met een super-harde coating die op de kast en band zijn aangebracht om het horloge optimaal te beschermen tegen krassen.